Basis manicure:nailcaire

– desinfectie handen voor hygiëne
– knippen en vorm vijlen van de nagel
– nagelriemen losmaken en verzorgen
– een voedende handcrème

 

Spa manicure:handspa

Basis manicure met de spa rituelen.

– lichte scrub van de handen
– hydraterende paraffine pakking
– lichte massage met voedende handcrème

 

Aansluitende nagelverzorgingen:

Nagellak:

Het lakken van de nagels bestaat steeds uit een basislaag, gevolgd door twee kleurlagen en een beschermende toplaag. Nagellak is ongeveer 1 week perfect houdbaar en makkelijk zelf te verwijderen met disselvent.

Gelish – Verstevigende Lac:

Deze semi-permanente lak geeft uw nagels een extra laagje stevigheid maar de natuurlijke plooibaarheid blijft. Deze lak is veel dunner dan gel, maar bied wel de stevigheid van een gel. Met Lac Sensation kan u tot wel 3 weken van perfecte vingernagels genieten. Deze Lac Sensation laat u best wel professioneel verwijderen, om zo beschadiging van de natuurlijke nagel te voorkomen en de juiste verzorging te verkrijgen.

Gelnagels: 

Dit is de oplossing als de natuurlijke nagels heel dun of broos zijn. De gel biedt een extra stevigheid waardoor de nagel meteen veel harder aanvoelt en niet meer plooibaar zijn. Heeft u een gelegenheid en wil u graag lange nagels? Dan is gel ook de aanrader voor verlengingen. Ook gelnagels laat u best professioneel verwijderen, om zo beschadiging van de natuurlijke nagel te voorkomen en de juiste verzorging te verkrijgen.