Wens je stevige en sterkte nagels, als oplossing voor zeer broze of dunne natuurlijke nagels?

Dan is gel de oplossing! De gel biedt een extra stevigheid waardoor de nagel meteen veel harder aanvoelt en niet meer plooibaar zijn. Heeft u een gelegenheid en wil u graag lange nagels? Om de nagels te verlengen, wordt er gebruik gemaakt van ofwel de zogenaamde tips of sjablonen ook dan is gel de aanrader voor verlengingen.

Als je gelnagels laat plaatsen, worden je nagels eerst schoongemaakt. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten. Als je een verlenging koos, heb je keuze tussen tips en verwijderbare sjablonen waarop rechtstreeks gebouwd wordt.

Als je voor tips kiest, worden deze op je nagels gekleefd en bijgevijld. Nadien wordt de gel in verschillende lagen op de nagel aangebracht.

Kies je voor sjablonen, dan maken we gebruik van een nagelsjabloon. Deze verlenging vormt zichzelf naar de natuurlijke vorm van je nagel en creëert het gevoel van een natuurlijke verlenging.

We starten altijd met een basislaag, vervolgens volgen er twee kleurlagen (indien je een kleurtje wenst) en als laatste een toplaag die het geheel beschermt. Tussen de verschillende lagen wordt de gel uitgehard onder een UV-lamp of LED-CCFL lamp.

Gelnagels laat u best professioneel verwijderen, om zo beschadiging van de natuurlijke nagel te voorkomen en de juiste verzorging te verkrijgen.

Bellisa Beauty werkt met professionele producten zoals Alessandro International, IBD, Loveness, Neonail, Light Elegance, Gelish… 

Mogelijkheden kunstnagels:

Gelish – Verstevigende LAC  €35

Gel, Naturel €35

Gel, Full color €38

Gel, Babyboom €45

Gel, French manicure €42

Verlenging per nagel €1

Fantasie per nagel €1

Herstel per nagel €5

Verwijderen Soak-Off LAC €15

Verwijderen LAC / GEL €20