PEDIX FEET is een exclusief assortiment verzorgingsproducten voor de benen en voeten.

Gebouwd rondom een complex van ingrediënten die alle voedingsstoffen van spirulina algen bevat, het ‘groene goud’ van de zee. Deze zorgen dat de huid langdurige herstelt en biedt aan droge, ruwe en gebarsten huid de juiste verzorging.

Intensief voedende zeezout, aromatische oliën en plantenextracten verwennen en revitaliseren de huid met de nodige onvergetelijke spa-rituelen.

 pedix

 

Voetcrème Care & Refresh:

Een geursensatie van verfrissende aromatische oliën met verkoelende eigenschappen van aloe vera, kamfer en munt die zorgen voor een snelle verlichting van pijnlijke en zware voeten. Ureum, eucalyptus en lipide lanoline zorgen voor een diepe en langdurige hydratatie van droge en ruwe voeten. De gebarsten huid wordt weer soepel en zacht dankzij de herstellende werking van dennenolie en rozemarijn. Vele essentiële oliën hebben een antifungale werking waardoor de huid actief beschermd wordt tegen schimmels en geurtjes. Diabetische goedgekeurd!

Voetcrème Avocado:

Voetcrème op basis van vitaminerijke avocado-olie voor dagelijkse hydratatie van voeten en benen. Bevat een hoge concentratie ureum en aminozuren, een unieke formule van vochtinbrengende ingrediënten die van nature aanwezig zijn in de hoornlaag van de huid. Ureum zal naast een intense hydratatie, de ontbinding van dode huidcellen stimuleren waardoor eeltvorming vermindert. De aanwezigheid van Hyaluron in combinatie met avocado-olie zorgt voor een verhoogde collageenproductie en dus een elastische en zachte huid. Diabetische goedgekeurd!

Pedicure nagel- en eeltverzorging:

– desinfectie voeten voor optimale hygiëne
– knippen en vijlen van de teennagels
– nagelriemen losmaken en verzorgen
– overtollige eelt en likdoorns verwijderen
– polijsten van de nagelplaat
– een voedende voetcrème

Spa pedicure:

Basis pedicure met de spa rituelen.

– lichte scrub van de voeten
– hydraterende paraffine pakking
– lichte massage met voedende voetcrème

Plaatsen van nagelbeugel met Podofix:

Innovatieve methode voor het corrigeren en herstellen van alle vormen van ingegroeide nagels, die snel verlichting brengt. Zo kan de nagel op een natuurlijke en gezonde manier terug te groeien. Geschikt voor iedereen alsook kinderen en diabetici.

Aansluitende nagelverzorgingen:

Nagellak

Gelish – Verstevigende lak 

Gelnagels ‘French Manicure’