Enkel op afspraak   –   Ontdek onze workshops   –   Volg ons op onze sociale media

Behandelingen

Samen werken we naar een stralend resultaat !

Gelaatsverzorgingen

Klassieke Gelaatsverzorging
Phytomer brengt de zee en zijn stimulerende kracht dichter bij jou. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgen we voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.
Huidverbetering & huidverjonging
Een huidverbeterende behandeling start steeds met een huidanalyse. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien en worden pas na verloop van tijd zichtbaar.
Professionele huidtoestellen
Wij werken enkel met professionele huidtoestellen, waarbij zowel de theoretische kennis als praktijk een must zijn. Enkel zo kunnen we samen werken aan een betere huidconditie!  

Huidanalyse

Hierbij bekijken we de huid van jouw gelaat op verschillende manieren. Zo kunnen we huidproblemen verbeteren. Enkel zo bereiken we samen snel het gewenste resultaat.

Hydra Peel

Hydro-microdermabrasie
is een gezichtsbehandeling waarmee we de huid diepgaand gaan reinigen met diverse lotions, hierdoor is de huid zichtbaar gladder en stralender.

LED Light Therapie

Geef uw cellen nieuwe energie voor een zichtbaar stralende, verjongende en zuivere huid. De cellen nemen makkelijker voedingsstoffen op en afvalstoffen verwijderen sneller.

I Am Klean Make Up

Puur en Gezond
De samenstelling van i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.
We Love Animals
We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren.
Refillable & Easy peasy
We zijn as natural as possible en bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes. Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Ontharingen

Epileer ongewenste haren
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor epileren. Het verwijderen van de haartjes samen met de haarwortel zorgen voor een gladder resultaat. Waarbij de terug groeiende haartjes steeds minder stug zullen worden of zelfs niet meer terug komen.

 

Hand en voetverzorging

Nagel en handverzorging
Handen krijgen doorheen de dag heel wat te verduren, de huid droogt uit en zal daardoor kwetsbaarder zijn en zo sneller verouderden. Een verzorging kan terug zorgen voor mooie, gezonde nagels en heerlijke zachte handen.
Kunstnagels
Graag een natuurlijk uitziende nagel? Kies voor gellak, deze lak is dunner dan gel. Wens je extra sterke nagels dan is gel de oplossing! Deze biedt meteen stevigheid waardoor de nagel niet meer kwetsbaar of plooibaar is.
Voetverzorging
Problemen aan de voeten kunnen heel vervelend zijn.
We hebben ze namelijk dagelijks nodig en juist daarom is het belangrijk om deze op regelmatige basis te laten verzorgen.

Lichaamsverzorgingen

Een weldaad voor lichaam en geest!
Heerlijk tot rust komen tijdens een manuele massage, met een aromatische massageolie. De geuren geven een relaxerend effect die het lichaam laat ontspannen. Gun jezelf een massage en hernieuw de innerlijke balans tussen lichaam en geest.
Arrangementen
Even helemaal ontstressen, jezelf verwennen of je voorbereiden op de grote dag. Bellisa Beauty maakt er graag jouw unieke verwenmoment van!