Behandelingen

FIVEZ_Beautysalon_Bellisa_Brakel4

onze behandelingen

Samen werken we naar een stralend resultaat !

Gelaatsverzorgingen

Klassieke Gelaatsverzorging
Phytomer brengt de zee en zijn stimulerende kracht dichter bij jou. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgen we voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.
Huidverbetering & huidverjonging
Een huidverbeterende behandeling start steeds met een huidanalyse. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien en worden pas na verloop van tijd zichtbaar.
Professionele huidtoestellen
Wij werken enkel met professionele huidtoestellen, waarbij zowel de theoretische kennis als praktijk een must zijn. Enkel zo kunnen we samen werken aan een betere huidconditie!  

Huidanalyse

Hierbij bekijken we de huid van jouw gelaat op verschillende manieren. Zo kunnen we huidproblemen verbeteren. Enkel zo bereiken we samen snel het gewenste resultaat.

Microneedling

Herstellen en stimuleren van het huidcollageen via intracellulaire communicatie therapie. Deze techniek biedt antwoord op verschillende huidproblemen.

LED Light Therapie

Geef uw cellen nieuwe energie voor een zichtbaar stralende, verjongende en zuivere huid. De cellen nemen makkelijker voedingsstoffen op en afvalstoffen verwijderen sneller.

Minerale Make Up Mii

Huidvriendelijke Mineralen
Zuivere minerale pigmenten zonder vulmiddelen zoals talk, geven de foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt en die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt. Mii make-up is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie & niet getest op dieren.
Bestaat uit 4 belangrijke ingrediënten:
*Mica: verpulverde mineralen
*Ijzeroxide: natuurlijke kleurstof
*Titaniumdioxide: natuurlijke bescherming tegen zon
*Zinkoxide: kalmerend en ontstekingswerend
100% Zuivere Minerale lijn
Voor een gezondere en stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes en deze bevat amethist en quartz om de teint te activeren en de dekking kan opgebouwd worden naar keuze.

Ontharingen

Epileer ongewenste haren
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor epileren. Het verwijderen van de haartjes samen met de haarwortel zorgen voor een gladder resultaat. Waarbij de terug groeiende haartjes steeds minder stug zullen worden of zelfs niet meer terug komen.
Definitieve Laser Ontharing
Max-Laser is de nieuwste generatie van definitieve ontharing met diodelaser en ook de koelste, krachtigste, snelste en veiligste voor elk huidtype. Het toestel werd FDA gekeurd en voldoet aan alle certificaten. Contacteer ons voor meer info of jouw intake gesprek! 

Hand en voetverzorging

Nagel en handverzorging
Handen krijgen doorheen de dag heel wat te verduren, de huid droogt uit en zal daardoor kwetsbaarder zijn en zo sneller verouderden. Een verzorging kan terug zorgen voor mooie, gezonde nagels en heerlijke zachte handen.
Kunstnagels
Graag een natuurlijke maar natuurlijk uitziende nagel? Kies voor gellak, deze lak is dunner dan gel. Wens je extra sterkte nagels dan is gel de oplossing! Deze biedt meteen stevigheid waardoor de nagel niet meer kwetsbaar of plooibaar is.
Voetverzorging
Problemen aan de voeten kunnen heel vervelend zijn.
We hebben ze namelijk dagelijks nodig en juist daarom is het belangrijk om deze op regelmatige basis te laten verzorgen.

Lichaamsverzorgingen

Een weldaad voor lichaam en geest!
Heerlijk tot rust komen tijdens een manuele massage, met een aromatische massageolie. De geuren geven een relaxerend effect die het lichaam laat ontspannen. Gun jezelf een massage en hernieuw de innerlijke balans tussen lichaam en geest.
Arrangementen
Even helemaal ontstressen, jezelf verwennen of je voorbereiden op de grote dag. Bellisa Beauty maakt er graag jouw unieke verwenmoment van!

klanten Feedback