Shop Online – Afhalen en verzenden – Levering 3 à 5 werkdagen

huidproblemen

Jouw verzorging helemaal op maat met advies

Huidverbetering

HOU VAN JE HUID

Onze huid is ons grootste orgaan in ons lichaam. Deze heeft dus ook aangepaste verzorging nodig. Preventief werken is al een goed begin, maar wat als er doorheen de jaren reeds schade zichtbaar of voelbaar is? Wij helpen graag met onze gespecialiseerde behandelingen en cosmeceuticals.
Lisa
Zaakvoerster

Hoe kunnen wij uw huid helpen verbeteren?

Huidanaylse

Een huidverbeterende behandeling start steeds met een intakegesprek en een huidanalyse. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien en worden pas na verloop van tijd zichtbaar.

Dermaplane

Of de huid intensief exfoliëren. Dode huidcellen en donsharen worden met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje verwijderd. Het egaliseert de huid, vermindert pigmentatie, bevordert de aanmaak van collageen en elastine met een gezonde 'glow'.

Medische Peeling

Een fruitzuur wordt aanbracht op de huid om een gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de epidermis te veroorzaken, om zo de geëxfolieerde lagen te regenereren en de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren.

Microneedling

Het creëert microwonden, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Hierdoor zal de huidregenatie getriggerd worden, rimpels verminderen, de stevigheid van de huid versterken en onvolkomenheden verminderen.

Hydro Peel ||

Hydro-microdermabrasie is een gezichtsbehandeling waarmee men met een zuigsysteem dode huidcellen, mee-eters en onvolkomenheden aan het huidoppervlak verwijderen. De huid is diepgaand gereinigd, zichtbaar gladder en stralender.

LED Theraphie

Lichtenergie kan alle belangrijke cellulaire functies reactiveren om belangrijke en gevarieerde biologische effecten te verkrijgen, zoals de toename van celproliferatie of de stimulatie van de natuurlijke productie van collageen en elastine.