Wie zijn we?

Schoonheidssalon met oog voor detail

Zaakvoerster & gepassioneerde schoonheidsspecialiste
Lisa Pollez

In 2012 besloot ik om naast mijn fulltime job, de studie van schoonheidsspecialiste uiteindelijk te starten en zocht naar een job in de schoonheidssector. Maar ergens bleef het toch verder kriebelen.In april 2016 kwam mijn grootte droom uit: 

“Mijn eigen sfeervol en professioneel schoonheidssalon”.

Ik wou graag een bijzondere plaats creëren, een totaalbeleving waar je ontsnapt aan de dagelijkse rush en stress. Vandaag ben ik enorm dankbaar om elke dag mijn passie te mogen delen met jullie.

Ik verwelkomen jullie graag.

Het Bellisa Beauty team

Schoonheidsspecialiste
Jessie
Een ervaren schoonheidsspecialiste met liefde voor het vak. Haar jaren ervaring in de sector samen met onze protocollen bieden alleen maar kwaliteit. Jessie is enkele dagen aanwezig om jullie nog meer van dienst te kunnen zijn.
Laserontharing
MAX LASER
Max-Laser is de nieuwste generatie van definitieve ontharing met diodelaser. Is de koelste, krachtigste, snelste en veiligste voor elk huidtype. Het toestel werd FDA gekeurd en voldoet aan alle certificaten. Contacteer ons voor meer info of jouw intake gesprek!
Permanenente Make up
Si Belle
Permanente mak-up is een cosmetische procedure waar bij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is een make-up die perfect blijft zitten voor lange tijd. Uw permanente make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit.